Välkommen !

loading...

Nytt År - Nya Möjligheter!

Vi är nu del av en ny era!
Vecka 5 åker vi till Västerås på "zoomkonsert-turné" och spelar vår föreställning "Under Regnbågen" för barn i Västmanland. 

De kommer kunna se vår föreställning samtidigt som vi ser dem, vilket innebär att vi kommer kunna sjunga tillsammans och vinka tillvarandra (nästan) precis som vi brukar. 
Dessutom hoppas vi att framtiden blir ljusare så vi planerar för föreställningar i Gräfsnäsgården under maj/juni och håller tummarna för att vi kan ses där - håll utkik på hemsida, nyhetsbrev och facebook när vi närmar oss biljettsläpp!

 

Foto: Peter Lloyd Foto: Peter Lloyd

Under Regnbågen

Info om Arrangörsstöd och Biljettsubventionering

För att göra det lite enklare har de ekonomiska stöden för barnkultur utökats under hösten 2020 så hör gärna av er till oss om er verksamhet tillhör Göteborgs Stad och läs gärna mer på Förvaltningen för Kulturutvecklings hemsida om er verksamhet ligger någon annanstans i Västra Götalands-regionen.

Vill du ha snabb info
när vi släpper biljetter?

Prenumerera på vårt VIP-mail!

Vill du lyssna på oss?

Du kan naturligtvis köpa våra skivor om du går in under fliken "Skivor" men du kan också lyssna på oss på Soundcloud, Spotify och Youtube - länkar till dessa platser hittar du högst upp i högra hörnet.