December 2022 i gräfsnäsgården

Nu är det äntligen dags för kamelerna att ge sig ut på sin långa resa igen!
Föreställningarna arrangeras i samarbete med Göteborgs Stad och du hittar mer information här
Foto: Peter Lloyd Foto: Peter Lloyd


Tre Vise Kameler

Sommaräventyr med Markatta 2022

Fotomontage: Jessica Jungegård Fotomontage: Jessica Jungegård

Sommaräventyr med Markatta

Nytt År - Nya Möjligheter!

Vi är nu del av en ny era!
Vecka 5 åker vi till Västerås på "zoomkonsert-turné" och spelar vår föreställning "Under Regnbågen" för barn i Västmanland. 

De kommer kunna se vår föreställning samtidigt som vi ser dem, vilket innebär att vi kommer kunna sjunga tillsammans och vinka tillvarandra (nästan) precis som vi brukar. 
Dessutom hoppas vi att framtiden blir ljusare så vi planerar för föreställningar i Gräfsnäsgården under maj/juni och håller tummarna för att vi kan ses där - håll utkik på hemsida, nyhetsbrev och facebook när vi närmar oss biljettsläpp!


 

Foto: Peter Lloyd Foto: Peter Lloyd

Under Regnbågen

Tre vise kameler stannar i stallet

Tre Vise Kameler är en föreställning om en lång resa till en stor fest där alla är välkomna men den här julen har festen ställts in och Kamelerna fått reseförbud, de kommer stanna kvar i sitt stall och titta på den stora stjärnan därifrån (de hälsar att de är friska och krya).

Efter att ha tagit del av nya riktlinjer gällande Covid19 har Markatta beslutat sig för att ställa in alla inplanerade föreställningar av Tre Vise Kameler hösten 2020. Vi håller huvudet kallt i sann Markatta-anda och hoppas innerligt på en ljusare vår och nya besök i Slottskogen med vår sommarföreställning. Göteborgs Stadsbibliotek kommer på sin youtube-kanal sända några avsnitt ur vår föreställning "Under Regnbågen" och till det digitala kalaset är ni hjärtligt välkomna.
Ni får också gärna besöka vår youtube och vår Spotify så mycket ni vill
.

Sommaräventyr med Markatta

Vi i Markatta önskar alla en riktigt trevlig sommar - i vanliga fall brukar vi göra det genom att spela en somrig föreställning i Slottsskogen för skolor och förskolor i Göteborg men i år har vi valt att ställa in det evenemanget på grund av Covid-19. Vi hoppas verkligen att vi kan erbjuda andra föreställningar så snart det bara går men tills dess... Håll ut - håll avstånd - håll huvudet kallt!

 

Fotomontage: Jessica Jungegård Fotomontage: Jessica Jungegård

Sommaräventyr med Markatta

Jakten på det sjunde sinnet

För länge sedan gjorde vi en radioföljetong för barnradion - Jakten på det sjunde sinnet - nu har Svante Grogarn, som länge varit en av våra mest trogna samarbetspartners, sett till att det går att lyssna på hela serien via
Soundcloud - klicka här för att hitta den!

Snart är det dags för jullov men Filemon tycker inte alls att det ska bli kul för hennes mamma och pappa har bestämt att familjen ska flytta till en annan stad för mamma har fått ett nytt jobb... Filemon vill inte!!! Hon ville inte byta skola, hon vill inte flytta ifrån Kalle & Sunna och hon vill bo kvar i sitt rum!