Saknar ni oss?

Vi saknar verkligen er! ...Och vi saknade att spela i Gräfsnäsgården den här sommaren men vi blickar framåt och hoppas kunna bjuda er på härliga Markatta mötenunder hösten.
Vi planerar att spela vår föreställning "Tre Vise Kameler" i Gräfsnäsgården i november/december så håll utkik efter nyhetsbrev och facebookuppdateringar om det, och under hösten kommer vi gärna och besöker er skola eller förskola med samma föreställningen  eller med föreställningen "Under Regnbågen".

För att göra det lite enklare har de ekonomiska stöden för barnkultur utökats under hösten 2020 så hör gärna av er till oss om er verksamhet tillhör Göteborgs Stad  och läs gärna mer på Förvaltningen för Kulturutvecklings hemsida om er verksamhet ligger någon annanstans i Västra Götalands-regionen.

 

Foto: Peter Lloyd Foto: Peter Lloyd

Under Regnbågen

Sommaräventyr med Markatta

Vi i Markatta önskar alla en riktigt trevlig sommar - i vanliga fall brukar vi göra det genom att spela en somrig föreställning i Slottsskogen för skolor och förskolor i Göteborg men i år har vi valt att ställa in det evenemanget på grund av Covid-19. Vi hoppas verkligen att vi kan erbjuda andra föreställningar så snart det bara går men tills dess... Håll ut - håll avstånd - håll huvudet kallt!

 

Fotomontage: Jessica Jungegård Fotomontage: Jessica Jungegård

Sommaräventyr med Markatta

Jakten på det sjunde sinnet

För länge sedan gjorde vi en radioföljetong för barnradion - Jakten på det sjunde sinnet - nu har Svante Grogarn, som länge varit en av våra mest trogna samarbetspartners, sett till att det går att lyssna på hela serien via
Soundcloud - klicka här för att hitta den!

Snart är det dags för jullov men Filemon tycker inte alls att det ska bli kul för hennes mamma och pappa har bestämt att familjen ska flytta till en annan stad för mamma har fått ett nytt jobb... Filemon vill inte!!! Hon ville inte byta skola, hon vill inte flytta ifrån Kalle & Sunna och hon vill bo kvar i sitt rum!