tre vise kameler

Världspremiär 5 december - Boka biljetter redan nu!

Tre Vise Kameler spelas som skolföreställning i Gräfsnäsgården i Slottsskogen, detta innebär att biljettpriset subventioneras av Göteborgs Stad för förskole- och skolklasser till 30:-/barn.

Som privatperson är man välkommen att boka biljetter till ordinarie pris 110:-/person
(ange "Privat" i rutan "Skola&Avdelning/Klass")

 • Kontrollera att du skrivit in en korrekt adress då detta är den första vägen vi använder för att kontakta dig, använd helst en adress som är kopplad till din arbetsplats.
 • Gärna ett nummer vi kan nå er på även om ni befinner er utomhus.
 • OBS! Ifyllt formulär gäller för ett bokningstillfälle om inte annat anges i fältet "Övrigt" längre ner i formuläret. Fyll gärna i flera alternativ men observera att det inte går att rangordna önskemål om datum. Skulle vi av någon anledning inte ha möjlighet att boka in er på något av de alternativ ni önskat kommer vi att höra av oss till er på telefon eller mail.
  Föreställningsdagar som finns med i pappersutskick och
  nyhetsmail men inte presenteras som valbart alternativ här, är fullbokade.

  Vi vet att det för en del blir lite funderingar kring var man kan äta eventuellt medhavd matsäck och tipsar om Naturhistoriskas "matsäcksrum" - mer info hittar du på http://www.gnm.se/for-skolan/infor-skolbesoket2/


 • Här kan du fylla i frågor eller upplysningar gällande din bokning.
 • Om du valt faktura behöver du fylla i faktureringsadress och mottagarkod eller organisationsnummer i adressfältet nedan.
Bild: Markatta Musikteater Bild: Markatta Musikteater


Tre Vise Kameler

Hitta till GräfsnäsgårdenGräfsnäsgården i Slottsskogen ägs och förvaltas av "Folkdansringen Göteborg".

Närmaste hållplats i kollektivtrafiken är Linnéplatsen, därifrån går man söderut förbi Fågeldammen och svänger sedan höger uppför backen, Gräfsnäsgården ligger då på vänster sida av vägen.
 

Klicka här för att få upp platsen i Google-maps