Nu släpper vi biljetter till

Tre Vise Kameler

26 nov - 4 dec   Konstepidemin HUS 8
5 dec - 17 Dec   Gräfsnäsgården

Tre Vise Kameler spelas som skolföreställning i Hus 8 på Konstepidemin och i Gräfsnäsgården i Slottsskogen, detta innebär att biljettpriset subventioneras av Göteborgs Stad för förskole- och skolklasser till 40:-/barn.

Som privatperson är man välkommen att boka
biljetter till ordinarie pris 140:-/person
(ange "Privat" i rutan "Skola&Avdelning/Klass")

  • *OBS! Ifyllt formulär gäller för ett bokningstillfälle om inte annat anges i fältet "Övrigt" längre ner i formuläret. Fyll gärna i flera alternativ men observera att det inte går att rangordna önskemål om datum. Skulle vi av någon anledning inte ha möjlighet att boka in er på något av de alternativ ni önskat kommer vi att höra av oss till er på telefon eller mail.
    Föreställningsdagar som finns med i pappersutskick och
    nyhetsmail men inte presenteras som valbart alternativ här, är fullbokade.

  • För att kunna rapportera korrekt statistik till kommunen behöver vi information om vilken stadsdelsförvaltning er verksamhet tillhör oavsett om verksamheten är kommunal eller föräldrakooperativ.
  • Kontrollera att du skrivit in en korrekt adress då detta är den första vägen vi använder för att kontakta dig, använd helst en adress som är kopplad till din arbetsplats.
  • Gärna ett nummer vi kan nå er på även om ni befinner er utomhus.
  • Här kan du fylla i frågor eller upplysningar gällande din bokning.
  • Om du valt faktura behöver du fylla i faktureringsadress och mottagarkod eller organisationsnummer i adressfältet nedan.
Foto: Peter Lloyd Foto: Peter Lloyd


Tre Vise Kameler

Hitta till GräfsnäsgårdenGräfsnäsgården i Slottsskogen ägs och förvaltas av "Folkdansringen Göteborg".

Närmaste hållplats i kollektivtrafiken är Linnéplatsen, därifrån går man söderut förbi Fågeldammen och svänger sedan höger uppför backen, Gräfsnäsgården ligger då på vänster sida av vägen.
 

Klicka här för att få upp platsen i Google-maps

Vill du ha snabb info
när vi släpper biljetter?

Prenumerera på vårt VIP-mail!