• Patrik Ståhl • 20 april 2016 01:27:26
    Hej! Mitt namn är Patrik och föddes 1991 strax utanför Falun. Under min tid på dagis kom jag och mina två bästa vänner över "När månen går med långa ben". Denna berättelse väckte mycket inom oss! För det första skrämde den livet ur oss men den skapade även något väldigt fint. En lust att äventyra och utforska i mörkret. "När månen går med långa ben" har följt med oss nästan hela våra liv och fortsätter att ge oss gåshud. Jag är numera bosatt i Göteborg och jobbar som skådespelare. Jag kan med säkerhet säga att denna relativt korta berättelse varit en drivande kraft när kärlek för teatern började blomma upp! Än idag vaknar något mystiskt och ivrigt i mig när jag ser att det är fullmåne. Av hela mitt hjärta tackar jag er för den lycka, mystik och skaparglädje som ni en berikade en fyraårings liv med. Tack!
  • Fantastiskt roligt att höra!
    Vi önskar dig all lycka till med din karriär och kanske ses vi i vimlet!

    21 april 2016 11:45:34

Sagt om Markatta

"En historia om vänskap, ovänskap och änglars tålamod - så lyder underrubriken till Markattas underbara teaterföreställning Att leka tre. En pjäs fylld med musicerande och härlig humor som hanterar de svåra frågorna om det där med att vara vänner på ett helt avväpnande sätt. Både elever och vuxna satt som förtrollade under hela stunden och på väg ut ur gympasalen kände sig alla som de stigit ut från en annan värld. Den där änglar finns och där man ringer Gunnar på nödtelefonen när det blivit stopp i rören, eller tjall på linjen. Med lite hjälp av Gunnar så är det möjligt att leka tre. Åtminstone ibland.

Tack Markatta för en fartfylld föreställning och massor av musik. Det var en dansande och sjungande klass som gick hem från skolan idag!"

Anna Johansson